2/18/11

Raw Vanilla Chia Pudding


Ingredients:
1 cup cashew milk
5 tsp chia seeds
a few drops of stevia extract
1 vanilla pod

Mix everything in bowl and let sit for about 1 hour (for the chia seeds to soak up the liquid). You can serve as is or drizzle chocolate sauce (raw honey+carob powder), you can top it with banana slices or other fresh fruit. Enjoy!

3 comments:

 1. Sunt bucuroasa ca te-am gasit, retetele tale par delicioase. Iti voi adauga blog-ul pe lista de favorite, pe blog-ul meu ca sa fiu la curent cu ce alte bunataturi ai pentru noi. Sunt o incepatoare, de fapt mai mult de cat atat, poti te rog sa-mi recomanzi un site unde pot lua deshidratorul? Sunt multe oferte si nu stiu ce sa aleg.

  ReplyDelete
 2. Buna Magda!
  Imi pare bine ca ne-am gasit :)

  Cel mai bun deshidrator este Excalibur cu 9 tavi, timer si setare de temperatura, dar este si cel mai scump :)
  Eu am un uscator de alimente foarte simplu care dadea temperatura f mare si i-am adaugat un reglator de temperatura. Sau poti folosi cuptorul conventional dat la foc mic si cu usa intredeschisa pana iti achizitionezi un deshidrator :)

  Poate cel mai bine ar fi sa intri la ligiapop.com Acolo gasesti multe chestii utile, sau pe facebook la grupul Alimentatia vegana fara foc, unde gasesti si mai multe teme de discutie sau poti pune intrebari!

  Cu drag, Angi.

  ReplyDelete
 3. Salut!
  Ai un blog interesant. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/.
  Un an nou fericit iti doresc!

  ReplyDelete